20 February 2012

[18 SG] Warning!!! Komik Seram Dari Korea


Amaran keras!!Warning!! bagi yang mempunyai penyakit jantung, penyakit penakut & penyakit kencing malam, disarankan xpyh baca la komik ni yer..serius wa cakap ni..tak tipu beb...agak seram jugak la...walaupun komik ni dari korea, dia dh translate dlm english..lau tak paham jugak, pandai2 la guna google translate utk translate dari english ke bm..ok beb??aku xdapat nk bagi gambar2 komik tu sebab xlh nk copy..so, aku bagi link je la...klik link dibawah utk tau cerita selanjutnya mengenai komik ni...be prepared!!

link: klik sini utk membaca komik seram korea


No comments:

Post a Comment

Eh, tengok jer??tak reti nak komen sepatah dua kata?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...